Dosja Elektronike Mjekësore

Dosja Elektronike Mjekësore është versioni digjital i raportit mjekësorë dhe historisë së trajtimit. Është shumë e rëndësishme për shkak që u jep doktorëv një përmbledhje të gjendjes suaj shëndetësore. I'u ndihmon mjekëve për të kontrolluar sëmundjet e mëhershme, terapinë, alergjitë si the parametra të tjerë si tensioni i gjakut, statusi i vaksinimit etj. Ne ofrojmë mundësinë për të ruajtur dosjen e juaj online duke mundësuar qasje kur të doni, ku të doni. Poashtu ju mund të ndani dosjen e juaj me mjekun të cilin e zgjedhni.

Çdo vizitë te mjeku, çdo rezultat të analizave ose raporte të tjera mjekësore, ju mund t’i ruani në llogarinë tuaj në HCE. Në këtë mënyrë, ju nuk duhet të shqetësoheni për harresën ose humbjen e dokumenteve tuaja mjekësore, në vend të kësaj, do të jeni në gjendje të keni qasje nga kudo në botë, nga çdo pajisje. Përveç kësaj, nuk ka nevojë të mbani një numër të dokumenteve mjekësore në vizitën tuaj të ardhshme tek mjeku. Me HCE DEM, ju lehtë mund të ndani të dhënat tuaja që dëshironi me cilin mjek të dëshironi.

EMR
EMR
EMR
Hapa të thjeshta
  1. 1. Shto rekord të ri
  2. 2. Plotësoni detajet
  3. 3. Arkivo & Shperndaj

ANËTARËSOHU

HCE
  • Anëtarësohu në HCE dhe përfito nga ruajtja e të gjitha të dhënave mjekësore në formë elektronike në internet për të pasur qasje nga kudo në botë, në çdo kohë dhe nga çdo pajisje.
  • Si anëtar i HCE ju do të keni qasje në Programin e Mendimit Sekondar nga i cili ju mund të përfitoni duke iu qasur mijëra profesionistëve shëndetësorë nga e gjithë bota.
  • Na kontaktoni me çdo pyetje dhe ekipi ynë do të jetë i kënaqur për të ju ndihmuar.
Lokacioni
136 Rubiwood Cir. Greer South Carolina, USA 29651
  • +383 49 601 109
  • @info@hce-med.com
Video
Copyright ©2017: Health Center of Excellence | Terms and Conditions | Privacy Policy