Si të bëheni Qendër e Akredituar nga HCE

Qendra Shëndetësore e Ekselencës Ndërkombëtare ka filluar programin e akreditimit për vendet e tjera. Duke u bërë qendra e parë e akredituar e HCE në vendin tuaj, ju do të bashkoheni me një rrjet global të profesionistëve të shëndetësisë dhe do të ofroni shërbime me pagesë për pacientët në vendin tuaj dhe në të gjithë globin. Ekspertët e HCE do të punojnë ngushtë me ju dhe do të lehtësojnë akreditimin e HCE. Ju lutemi shihni më poshtë kërkesat minimale:

 • - Profesionistë shëndetësor: 20 + specialitete të ndryshme (radiologë, onkologë, kardiologë, patologë etj)
 • - Hapësira mesatare prej 250-300 m²,
 • - Hardware: pesë kompjutera, 2 TV me ekran të madh, telefona altoparlantë, mikroskop, kamera, mobilje të zyrës.
 • - Softueri do të mundësohet nga HCE International.
Akreditohuni
 1. 1. Na kontaktoni
 2. 2. Përmbushini kushtet
 3. 3. Fito akreditimin

Kontakti

HCE
 • Anëtarësohu në HCE dhe përfito nga ruajtja e të gjitha të dhënave mjekësore në formë elektronike në internet për të pasur qasje nga kudo në botë, në çdo kohë dhe nga çdo pajisje.
 • Si anëtar i HCE ju do të keni qasje në Programin e Mendimit Sekondar nga i cili ju mund të përfitoni duke iu qasur mijëra profesionistëve shëndetësorë nga e gjithë bota.
 • Na kontaktoni me çdo pyetje dhe ekipi ynë do të jetë i kënaqur për të ju ndihmuar.
Lokacioni
136 Rubiwood Cir. Greer South Carolina, USA 29651
 • +383 49 601 109
 • @info@hce-med.com
Video
Copyright ©2017: Health Center of Excellence | Terms and Conditions | Privacy Policy