Bordi këshillues

 • James Robert Kass, PhD
 • Drejtor, James R Kass Space Consulting
 • Alan S. Kennedy – Bolam
 • FRSM, FASI - C.E.O. Institute of Remote Health Care
 • K.GANAPATHY
 • M.Ch.(Neurosurgery), FACS, FICS, FAMS Ph.D - Chief Advisory member
 • Bill J. Coleman, MBA, PhD
 • President/CEO Corbia International
 • Marco A. Demarmels, MD, eMBA
 • Chief Advisory member

HCE
 • Anëtarësohu në HCE dhe përfito nga ruajtja e të gjitha të dhënave mjekësore në formë elektronike në internet për të pasur qasje nga kudo në botë, në çdo kohë dhe nga çdo pajisje.
 • Si anëtar i HCE ju do të keni qasje në Programin e Mendimit Sekondar nga i cili ju mund të përfitoni duke iu qasur mijëra profesionistëve shëndetësorë nga e gjithë bota.
 • Na kontaktoni me çdo pyetje dhe ekipi ynë do të jetë i kënaqur për të ju ndihmuar.
Lokacioni
136 Rubiwood Cir. Greer South Carolina, USA 29651
 • +383 49 601 109
 • @info@hce-med.com
Video
Copyright ©2017: Health Center of Excellence | Terms and Conditions | Privacy Policy