Klinika Digjitale

Klinika e Digjitale e Shëndetit - DHC është një klinikë shëndetësore inovative dhe unike. Shërbimet shëndetësore ofrohen për njerëzit që preferojnë privatësinë dhe mund të përballojnë rimbursimin e shërbimeve shëndetësore që u ofrohen atyre. Shërbimet e DHC ofrohen në sajë të pajisjes / softuerit më të fundit të telemjekësisë dhe mijëra doktorëve në mbarë botën të gatshëm të ofrojnë shërbime shëndetësore virtuale për përdoruesit e regjistruar të HCE. DHC është një shërbim shëndetësor tërheqës dhe thelbësor që do të rrisë të ardhurat e HCE. Çmimet ndryshojnë në çdo vend, përveç çmimeve që ofrohen nga mjekët ndërkombëtarë.

SHKO NË KLINIKËN DIGJITALE
Klinika për menaxhim të dhimbjes

Klinika e dhimbjes është një shërbim i ri shëndetësor i DHC. Mjekët e Klinikave të Dhimbjes janë të specialiteteve të ndryshme dhe profesionistë jo-mjekë të specializuar në diagnozën dhe menaxhimin e dhimbjeve kronike. Këto mund të përfshijnë psikologë, onkologë, terapeut fizikë dhe terapistë alternativë plotësues, akupunkturistë dhe terapistë masazhë. Së bashku, ata do të vënë një plan të menaxhimit të dhimbjes për të kapërcyer shqetësimin e shkaktuar nga dhimbja kronike.

Klinika VIP

Kiti/softueri i ri shtetëror lejon që të bëjmë kontroll mjekësor në shtëpinë e pacientit dhe të transferojmë imazhe në Klinikën Digjital eHCE dhe rrjetin e ekspertëve global. Pacientët mund të paguajnë për çdo shërbim, ose të paguajnë tarifë mujore / vjetore që varion nga disa qindra euro /USD në mijëra euro / USD. Klinika VIP mund të ofrohet nga Shërbyes Kombëtar ose nga Mjekë të Rrjetit Ndërkombëtar.

Klinika e Kujdesit Kronik

Qasja në Klinikën e Kujdesit Kronik është trajtimi i pacientit - jo vetëm simptomat. Kjo qasje jep një plan shumë të përshtatur të trajtimit dhe vendosjen e pacientit në rrugën për një shëndet më të mirë. Klinika e kujdesit kronik ofron shërbime të ndryshme shëndetësore, të përbërë nga shumë specialistë, duke përfshirë: neurologji, kardiologji, pediatri, obstetrikë / gjinekologji, kirurgji të përgjithshme, urologji, mjekësi interne, endokrinologji, psikiatri, patologji, radiologji, ortopedi, podiatri, onkologji rrezatimi, oftalmologji , otorinolaringologji, nefrologji, alergji, kirurgji plastike, kirurgji vaskulare, pulmologji dhe stomatologji.

HCE
  • Anëtarësohu në HCE dhe përfito nga ruajtja e të gjitha të dhënave mjekësore në formë elektronike në internet për të pasur qasje nga kudo në botë, në çdo kohë dhe nga çdo pajisje.
  • Si anëtar i HCE ju do të keni qasje në Programin e Mendimit Sekondar nga i cili ju mund të përfitoni duke iu qasur mijëra profesionistëve shëndetësorë nga e gjithë bota.
  • Na kontaktoni me çdo pyetje dhe ekipi ynë do të jetë i kënaqur për të ju ndihmuar.
Lokacioni
136 Rubiwood Cir. Greer South Carolina, USA 29651
  • +383 49 601 109
  • @info@hce-med.com
Video
Copyright ©2017: Health Center of Excellence | Terms and Conditions | Privacy Policy