Institucionet

 • Institute of Remote Health Care
 • IRHC kontribon në përmirësimin e kujdesit shëndetësor të atyre që jetojnë dhe punojnë në mjedise rurale, të largëta dhe ekstreme.
 • Corbia International
 • Corbia shërben për përshpejtimin dhe koordinimin e teknologjisë së re mjekësore, produkteve dhe trajtimeve në mbarë botën.
 • AMSolutions - Advanced Medical Solutions
 • AMSolutions ofron programe parandaluese telemjekësore të përqendruara në perfuzionin periferik me synim për të zbutur ose shmangur pasojat e diabetit.
 • ECH Alliance
 • ECH Alliance siguron udhëheqje për zhvillimin e tregjeve dhe praktikave të lidhura dhe MHealth në të gjithë Evropën. ECHAlliance dhe Qendra Shëndetësore e Ekselencës punojnë së bashku në nivel strategjik për promovimin e iniciativave të përbashkëta shëndetësore.
 • International Society for Telemedicine and e-Health
 • SfTeH lehtëson shpërndarjen ndërkombëtare të njohurive dhe përvojës në telemjekësi dhe e-shëndetësi.
 • DicomGrid
 • Thjeshtësimi i imazherisë mjekësore. Lehtësim i qasjes, shikimit, shpërndarjes dhe ruajtjes së imazherisë.
 • International Scientific-educational innovative-technological Consortium of Higher Medical Institutions
 • Konsorcium Ndërkombëtar për Inovacion-Teknologjik, Shkencor-edukativ i Institucioneve të Larta Mjekësore dhe institucioneve të edukimit fizik dhe sportit.
 • TakesCare
 • TakesCare promovon standarde të reja dhe disponueshmërinë e shërbimeve mjekësore, si dhe rritjen e vetëdijes sociale në lidhje me trajtimin parandalues dhe stilin e jetës së shëndetshme.

Profesionistët

Rrjet i mijërave profesionistëve shëndetësor nga SHBA, Evropa, Azia.

HCE
 • Anëtarësohu në HCE dhe përfito nga ruajtja e të gjitha të dhënave mjekësore në formë elektronike në internet për të pasur qasje nga kudo në botë, në çdo kohë dhe nga çdo pajisje.
 • Si anëtar i HCE ju do të keni qasje në Programin e Mendimit Sekondar nga i cili ju mund të përfitoni duke iu qasur mijëra profesionistëve shëndetësorë nga e gjithë bota.
 • Na kontaktoni me çdo pyetje dhe ekipi ynë do të jetë i kënaqur për të ju ndihmuar.
Lokacioni
136 Rubiwood Cir. Greer South Carolina, USA 29651
 • +383 49 601 109
 • @info@hce-med.com
Video
Copyright ©2017: Health Center of Excellence | Terms and Conditions | Privacy Policy