Mendimi Sekondar

Një mendim sekondar është një deklaratë e bërë nga mjeku specialist ndaj një diagnoze të bërë paraprakisht. Nuk është zëvendësim për konsultimin e drejtpërdrejtë, por ofron prova apo kundërshtim ndaj një diagnoze apo trajtimi të propozuar. Mendimi Sekondar është shumë i përdorëshem për të konfirmuar një deklaratë të mëhershme mjekësore, apo mund të prezantohet si provë zyrtare duke pohuar apo kundërshtuar një mendim tjetër.

Kohët e fundit kemi zgjeruar rrjetin tonë me mijëra mjekë nga e gjithë bota, të gatshëm për të dhënë mendimin sekondar për ju. Përveç kësaj, platforma jonë e avansuar ju mundëson të ruani dhe shikoni imazherinë tuaj online me lehtësi.

Mendimi sekondar ofrohet ndaras për secilin rast, sipas ofruesit tuaj të përzgjedhur të shërbimit dhe pagesa bëhet për veçmas për secilin rast.

CT
CT
Biopsy
Biopsy
Coronagraphy
MRI
MRI
MRI
MRI
Hapa të thjeshta
  1. 1. Bëj pagesa të sigurta online
  2. 2. Ngarko foto
  3. 3. Merrni Mendim Sekondar kur ju nevojitet

ANËTARËSOHU

HCE
  • Anëtarësohu në HCE dhe përfito nga ruajtja e të gjitha të dhënave mjekësore në formë elektronike në internet për të pasur qasje nga kudo në botë, në çdo kohë dhe nga çdo pajisje.
  • Si anëtar i HCE ju do të keni qasje në Programin e Mendimit Sekondar nga i cili ju mund të përfitoni duke iu qasur mijëra profesionistëve shëndetësorë nga e gjithë bota.
  • Na kontaktoni me çdo pyetje dhe ekipi ynë do të jetë i kënaqur për të ju ndihmuar.
Lokacioni
136 Rubiwood Cir. Greer South Carolina, USA 29651
  • +383 49 601 109
  • @info@hce-med.com
Video
Copyright ©2017: Health Center of Excellence | Terms and Conditions | Privacy Policy